onsdag 26. januar 2011

Løypestatus tirsdag kveld:

Som ventet ble lysløypa veldig hard etter helgens mildvær. To dager hvor temperaturen var oppe i 7-8 varmegrader på dagtid med løypepreparering til Botnerennet sørget for at den våte snøen ble kraftig komprimert. Så fikk vi kuldegrader natt til mandag.

Mandag på dagtid, fra kl 9 - 16, ble lysløypa, hundeløypa og skileik kjørt opp, og skisporene kom tilbake i kjent mønster etter skirennet på søndag. Det tok maaaange timer å frese opp den harde løypa.

Sent tirsdag kveld ble lysløypa kjørt opp to ganger T/R Høgås, og dermed klargjort for onsdagens Poengrenn og skitrening. Det var noe enklere å kjøre tirsdag kveld, men forholdene vi har nå mangedobler kjøretiden.

Vær obs i enkelte utforkjøringer, det krevende og harde underlaget gjorde at fresen og dermed sporplata uventet skled ut slik at jeg fikk "solslyng" i sporet på partier hvor dette ikke har vært noe problem tidligere denne sesongen.

1 kommentar:

  1. Hei. Jeg vil atter en gang berømme løypekjørerene for en utmerket jobb. Dersom man kan komme med et lite ønske så må det være en grov plan for de neste 3-4 dager, feks on eller når det blir kjørt på jordene?

    SvarSlett