tirsdag 5. februar 2013

En svært etterlengtet oppgradering...

..kom på plass idag fra TS Bygg AS. Den gamle porten hadde for lengst sett sine beste dager. Og for oss som brukte den hadde den sine krevende utfordringer. Stor takk til Oddvar, Tore, Kenti og Tor som bidro til å rive den gamle og montere den nye sammen med TS Bygg.

På mandag kjørte vi opp skileik, Hundeløypa inn til Veierøddumpa og Lysløypa.

I kveld har vi startet oppkjøring løypene opp på jordet etter snøfallet i går og idag. Bringakerenga, Løvaldrunden en vei står først på programmet. I skrivende stund passerer han Botne krk. Deretter kjøres løypene Øst for 315 etter det. Vi har også kjørt opp skiløypa på Botne skole tidligere ikveld.

Planen er at vi kjører opp resten av jordene i morgen (tidlig). Deretter strekkes Lysløypa opp før Poenglangrenn kl 18 og felles skitrening for Botne og Runar kl 19. I forbindelse med skitreningen vil vil det være et ekstra spor i nye og gamle lysløypa mellom vending 2 km og vending 3 km. Her skal det kjøres intervall trening i klassisk opp bakken mot vending 3 km og videre opp over toppen på "Plutseligbakken".

For å unngå møtende skiløpere vil den nye lysløypa sperres av med sperrebånd fra ca kl 19:15 til 20:15 i Veierøddumpa. Returløpere må i denne perioden gå i gamle lysløypa over "Plutseligbakken" Vis hensyn til de som trener og kommer inn fra nye lysløypa ved vending 3 km.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar