fredag 3. februar 2012

Føremelding for kommende helg:

Det er meldt nokså kaldt fredag og lørdag. Søndag skal kvikksølvet krabbe litt oppover igjen og vi får forhåpentligvis bare ett siffer i antall kuldegrader. Søndag er det den store "Kom-deg-ut-dagen", en nasjonal turdag i regi av Den Norske Turistforening.

Lysløypa planlegges kjørt fredag formiddag. Her har vi bra med snø og (svært) gode forhold. Hundeløypa ble kjørt torsdag kveld.

Skogsløypene har relativt gode snøforhold til N Løkenseter. Heiarunden ble kjørt med løypemaskinen torsdag kveld. Min vurdering er at "steinrøys-skia" egner seg best her nede. Her trenger vi mer snø for å få gode spor. Bortsett fra denne har ingen av de andre løypene blitt kjørt siden snøfallet for snart 14 dager siden.

Jordeløypene har blitt kjørt alle sammen denne uken med snøscooter. Primært for å bygge såle. Men, det er farbart med ski. Jeg observerer stadig skiløpere på kvelden ute på jordene. Gjøkleprunden har svært lite snø på søndre halvdel.

Normalt lager jeg rasende gode slagord selv... men i anledning DNT's nasjonale arrangement låner jeg denne:
Hvorfor sitte inne, når alt håp er UTE....

God (ute)helg!

2 kommentarer:

  1. Hei Hans Petter, gikk Gaupaas-Djupdalen i går kveld, er bra med snø og "såle" i gaupaas skogen-men sporene er "hakkete" pga traktor/skogrydding, så der anbefaler litt bredere turski, men Djupdalen var fint-gode spor og nok snø. Kom rett etter tråkkemaskinen på vei opp mot Hundeløypa/Liglaner`n krysset- så det var ferdig "tråkket" kan man si.

    SvarSlett
  2. Vi så deg i gårkveld, "I farta" med hodelykt bak oss på vei opp til Underlundsbrøttet. Takk for statusoppdatering på Gaupås - Djupdal sporet. :)

    SvarSlett