fredag 24. februar 2012

Skiføret kommende helg.

Det har vært utkjempet en hard kamp den siste uken mellom varmegrader og snøen. Foreløpig holder snøen stand der vi har preparert. Tatt i betraktning den siste ukens utfordrene værforhold så har vi gode skiforhold i Lysløypa. Det er hardt, med greie spor. Pga mildværet har vi denne uken begrenset kjøringen, men vi har planer om å oppfriske sporene lørdag morgen.

Vær OBS dersom du velger å ta returen i Hundeløypa fra Veieruddumpa. Det blir god fart ned den lange bakken, og det er krevende å ta den "blinde svingen" på partiets laveste punkt. Det anbefales å redusere farten i god tid før svingene.

Ute i marka er det fortsatt skiføre over Tyriåsen inn til N Løkenseter og Hvittingen, men mildværet har satt sitt preg på løypene.

Værprognosen i skrivende stund viser at temperaturen skal falle noe natt til lørdag og på lørdag. Lite eller ingen nedbør før på mandag. Natt til søndag skal det bli kuldegrader igjen i marka iflg Yr.

Rode Multigrade klister fungerte bra for undertegnede på torsdag, og kan anbefales.

Vaffel og toddy, som vanlig i stjerneklasse, kan kjøpes for en billig penge på hyttene mellom kl 11:00 og 15:00 på søndag.
God helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar