fredag 27. januar 2012

Føremelding for helgen.

Skirenn:
Vi har topp forhold i Lysløypa !

Imidlertid vil deler av Lysløypa og Hundeløypa vil være stengt mellom Botnestua og Ø Liseter fra fredag kveld til lørdag ettermiddag pga Botnerennet. Av samme årsak vil det være mye biler ved Botnestua på lørdag formiddag. Vi har i overkant av 250 unge lovende skiløpere påmeldt til rennet. Skirennet går i fristil, så løypeprepareringen vil være tilpasset dette.

Vi anbefaler derfor at man går inn fra Høgås om man skal ut på ski lørdag formiddag.

Lysløypa bli kjørt opp umiddelbart etter skirennet på lørdag ved 14-tiden.

Skogsløypene:
De aller fleste løypene er nå kjørt for å bygge såle. Det er meldt noe snø natt til lørdag. Scootergutta planlegger oppkjøring med sporsetter på lørdag morgen. Løypemaskinen kjørte forrige søndag over Tyriåsen til N Løkenseter og helt opp til Hvittingen (420 moh). Her er det greie forhold for ski.

Jordeløypene:
Løvaldrunden er som kjent kjørt opp en gang med løypemaskin. Forholdene varierer pga relativt lite snø, særlig på jordene som ble pløyd i høst. Men med et våkent øye er det fullt mulig å gå runden uten å ødelegge skiene.

Gjøkleprunden er kjørt opp med snøscootere, mest med tanke på å bygge såle for senere snøfall. Halve runden har greie forhold, det er kjørt opp et tverr spor fra Ekeberg skole og vestover.

God ski-helg!

1 kommentar: