torsdag 5. januar 2012

Lysløypa onsdag kveld.


Her på vei ned fra vending 5 km.


Mange spør om forholdene i lysløypa. Kortversjonen er at det er relativt gode forhold mellom Veierøddumpa og Holtantjern. Her var det 5- 7 cm kompakt snø når jeg startet prepping i går. I starten av løypa er det partier med is, men fullt mulig å ta seg greit frem på ski inn til Veierøddumpa. Det er satt spor i løypa etter kjent mønster, men med tilpasninger der hvor traseen er innsnevret.



Her kommer en beskrivelse av de forskjellige partiene: Botnestua - vending 2 km: Her er det relativt lite snø, og partier med is. Vending 2 km - Veierøddumpa: Greit med snø, litt innsnevring av traseen før Plutseligbakken pga vann. Veierøddumpa - Brannåsen: Dette partiet har bra med snø. Litt innsnevring akkurat ved Ø.Liseter og ved Vending 5 km pga vann. Brannåsen - Holtandumpa: Innsnevring i svingen etter krysset og i dumpa ved det store grantreet på venstre side. Holtandumpa - Høgås: På flata rett etter Holtandumpa er det et par innsnevringer pga vann. Ellers er det bra til man kommer forbi Holtantjern. De siste 3oo m ned til Høgås er på mange måter likt forholdene ved Botnestua.


Det er planlagt snøproduksjon i Kortløypa, med start i kveld. Produksjon av kunstsnø vil foregå så lenge vi har tilstrekkelig med kulde, tilgang på vann og frivillige vaktmannskaper. Har DU mulighet til å bidra noen timer så send en epost til Helge Christiansen: h-chri2@online.no Vi trenger folk til dette, så vi oppfordrer alle som har mulighet til å ta en vakt eller to til å ta kontakt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar